Erfarna piercare i Stockholm
Piercingsstudio i Stockholm
Få en piercing som är rätt placerad, läker fint och ser riktigt bra ut! På vår tattoo- och piercingstudio i Stockholm utför vi allt från navelpiercing till septum, naturligtvis under sterila förhållanden. Samtliga instrument rengörs kemiskt, i ultraljud och i autoklav. Vi använder engångskanyler som kasseras efter utfört arbete. När du har piercat dig får du alltid med dig skötselråd hem, och vi säljer självfallet rengöringsvätskor som underlättar läkningen. För oss är det oerhört viktigt att du känner dig trygg när du piercar dig hos oss, oavsett om du har piercingar sedan tidigare eller om det är dags för din första.

Utbildade och erfarna piercare
En piercing gör alltid lite ont, men vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga upplevelse. Med våra utbildade och erfarna piercare blir proceduren så smärtfri, snabb och professionell som möjligt. Utöver modern håltagningsteknik och säkra material tycker vi att empati är väldigt viktigt. Med vår bakgrund inom vården gör vi allt för att underlätta och lyssnar på era önskemål.

Stort urval av smycken
I priset för piercing ingår ett av våra snygga smycken i titan, perfekt för nickelallergiker. Vi har även ett stort urval av smycken och det går självklart bra att köpa flera stycken på en gång. När du kommer på återbesök efter 6 veckor hjälper vi gärna till att byta smycket om du vill.

Åldersgräns?
Det finns ingen lagstadgad åldersgräns för piercingar, men på vår tatueringsstudio ber vi dig som är under 18 år att ta med din förmyndare. Det räcker inte med lappar eller telefonsamtal. Vår lägsta ålder är 14 år.

Drop-in och tidsbokning
Vi på Alenas Studio erbjuder drop-in piercing varje dag! Kom förbi vår studio i Vasastan i Stockholm för att äntligen få den där efterlängtade piercingen, på ett hälsosamt och proffsigt sätt. För frågor eller tidsbokning är du varmt välkommen att kontakta oss på mail eller telefon.


PRISER PIERCING
Navel                                            700:-
Tunga                                          700:-
Bröstvårta                                 700:-
Ögonbryn                                 700:-
Läpp                                             700:-
Näsa, Tragus, Brosket       650:-
Septum                                      750:-
Industrial                                 750:-
Smiley                                        750:-
Skin diver                                850:-
Örsnibb                                    300:-/ hål
Byte av piercing                   100:-  Ingår om du köper smycket här


I priset ingår smycket (titan). Återbesök sker efter 6 veckor där vi även byter smycket om du vill. Vi utför inga intimpiercingar.
  
Om din piercing mot all förmodan skulle bli sned erbjuder vi att ta om den. Man får inte pengarna tillbaka.

Vi säljer även presentkort

Besöksadress

Alenasstudio
Norrtullsgatan 31
11327 Stockholm
odenplan, vasastan

Telefon: 08-321990

E-post: 
Alenastattoo@gmail.com