Alenas studio
Tattoo & Piercing
Nu stänger vi efter över 20år pga 70% hyreshöjning !
Vill ni ha kontakt med Kim så är det samma
mejladress som förut .
Tack för alla dessa år kram Lena
loading...
Alenas Studio - Tatuering och Piercing i Stockholm
Välkommen in till Alenas Studio, din personliga piercing- och tatueringsstudio i Stockholm! Här möts du av mor och son som har varit aktiva inom branschen sedan 1995. Vi har sedan dess utfört tatueringar och piercing i alla dess skapelser från första strecket till färdigt motiv. Vi lägger lika stor vikt vid om du gör din första tatuering och känner dig obekväm med nålar som vi gör med dig som har färg sedan innan. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig välkommen och i trygga händer.

Drop-in i Stockholm när du känner för det
Hos oss hittar du mängder av fina smycken, produkter för eftervård, presentartiklar och presentkort. Vi erbjuder även drop-in tattoo och piercing i största möjliga mån, varje dag! När du har svårt att hitta en tid eller får en spontan tanke står vi därför redo med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för tattoo och piercing för att göra just dig nöjd.

Erfarna piercare och tatuerare
På Alenas Studio är det endast välutbildade och erfarna piercare och tatuerare som står vid redskapen. Du kan därför lita på hög och jämn kvalitet när du kommer till oss. Varje piercing placeras korrekt och varje tatuering utförs enligt konstens alla regler. Vi älskar att skapa vackra motiv för att göra dig nöjd, och med olika specialiteter har vi möjlighet att ordna precis det du är ute efter. Under alla våra år på jobbet har vi hunnit göra mycket att vara stolta över. Kolla in vårt galleri för att se några exempel på vad vi har åstadkommit i vår tatueringsstudio!

Din hälsa är viktig för oss
Med vår långa erfarenhet som startade inom vården sker all tatuering och piercing i vår studio i Vasastan under sterila förhållanden med godkända färger. Vi är medlemmar i Sveriges Registrerade Tatuerare och vi är godkända av miljöförvaltningen och hälsovårdsnämnden. För oss är det en självklarhet att din hälsa sätts i första rummet.

Från idé till verk
Vi besvarar alla dina frågor på mail eller telefon. Har du idéer eller tankar kring din tatuering eller piercing och vill ha ett bollplank ber vi dig att komma in till vår varma studio i Vasastan. Hos oss hittar du mängder av inspirationsbilder att bläddra bland, och du får gärna ta med egna bilder och skisser. Vare sig du har en tydlig vision eller en vag idé om vad du vill ha ser vi till att rita upp en tatuering helt anpassad efter dig. Och sen? Sen gör vi den till verklighet.

Kontakta oss här eller kom förbi oss i Stockholm redan idag, kanske har vi en tid för tatuering på drop-in tillgänglig på direkten!

Medlemmar i SRT

DROP IN
Nu har vi drop-in på tattoo och piercing varje dag.
I mån av tid.
Vi har många motiv att välja bland, men vill du använda ett eget går det bra.
 
 Vi säljer även presentkort

REA
TOTAL UTFÖRSÄLJNING
4 piercingsmycken till priset av ett (298:-)


Alenas Studio

Besöksadress
Alenasstudio
Norrtullsgatan 31
113 27 Stockholm 

Telefon: 08-32 19 90
Epost:Alenastattoo@gmail.com

ÖPPETIDER: studion har stängt tack alla kunder för alla åren 

 övriga tider enligt överenskommelse.

Tattoo, piercing på Norrtullsgatan 31, Odenplan, Vasastan, Stockholm  08-321990